مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه واگذاری سهم الارث

سلام پدرم در زمان زنده بودن ملکی را3تایکی ونیم دنگ به اسم ما 3 خواهر کرد و یک و نیم دنگ باقی مانده را آیا اقرارنامه به برادرم در محضر واگذار کرد به این شکل که این یک ونیم دنگ برای پسرم وهیچ وارث دیگر حقی ندارد. پدرم فوت کرد و این در صورتی بود که مادرم زنده بود و2 پسر دیگر دارد .حالا مادرم فوت کرده سوالم اینه که آیا مادرم از اون یک ونیم دانگ اقرارنامه ارث میبرد یانه.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم هر کسی در زمان حیات خود حق دخل و تصرف در اموال خود را دارد