مشاوره حقوقی رایگان - پرونده به شعبه اجرا واصل شد

عرض سلام . بنده پرونده ی در سنندج دارم شکایت ماشین هست که الان در مرحله تحدید نظر هست. بنده خوانده هستم و حکم اول متاسفانه به نفع خواهان صادر شد. امروز پیامی برام ارسال شده مبنی بر این که پرونده شما به شعبه 3اجرای شورا کرمانشاه واصل شد . خواستم بپرسم معنیش چیه

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

سلام ؛ اگر همان پرونده باشد و تجدید نظر نکرده باشید رای قطعی شده و به اجرای احکام رفته است پیگیری کنید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده بعد از قطعیت به اجرای احکام ارسال می شود.
پرونده دادگاه اجرای احکام مدنی ارسال می شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که حکم بدوی در دادگاه تجدیدنظر تأیید شده است و بعد از قطعیت، پرونده به شعبه اجرای احکام مدنی ارجاع شده است.