مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت خواب خودرو در تصادف

سلام خسته نباشید
بنده یک تصادف داشتم بابت ترکیدن تایرم با یک دستگاه پیکان و ماشین ایشون به نسبت آسیب زیادی دید بیمه رو متقاعد کردیم راجع به صحنه تصادف و دیگر طرف رو فرستادم هرچقدر میتونه از بیمه بگیره که 23میلیون گرفته که حتی بیشتر از حدی که لازم بوده چون نهایت کل ماشین ایشون60 میلیون قیمت بخوره انگار ولی باز از بنده پول خواب ماشین میخوان ایشون و به تازگی ابلاغیه اومده از شکایت ایشون بابت درخواست خواب ماشینشون
ایا حق قانونی ایشون هست خواب ماشین بگیرن چون راننده تاکسی بودن انگار و اگر حقشون نیست چگونه توی دادگاه ظاهر شوم؟

پاسخ ها :

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

باسلام اگر بتونن ثابت کنن معیشت ایشون از همین ماشین تامین میشده و بعلت تصادف، از ماشین و درآمد حاصل ازاون محروم شده میتونن خسارت بگیرن