مشاوره حقوقی رایگان - درخواست رسیدگی توامان

سلام، متاسفانه من دادخواست تامین خواسته و‌ وجه التزام( مربوط به مستاجر) رو‌ جدا زدم، حالا تامین خواسته رفته دادگاه و وجه التزام شورا، برای وجه التزام دو سه روز دیگر در شورا جلسه رسیدگی تعیین کردن،حالا من میتونم یک لایحه بزنم و درخواست رسیدگی توامان پرونده رو در شعبه دادگاه کنم؟( پرونده تامین خواسته به دادگاه زودتر ارجاع شده نسبت به وجه التزام در شورا)چون وقت رسیدگی برای وجه التزام در شورا تعیین شده مانع درخواست رسیدگی توامان نمی شه؟ ممنون

پاسخ ها :

پوران  كاوياني

سرکار خانم پوران كاوياني :

سلام ضرورتی ندارد اگر پرونده وجه التزام شما در صلاحیت دادگاه باشد خود بخود به دادگاه ارجاع میشود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید درخواست تجمیع پرونده‌ها را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر موضوع یکی است درخواست اجماع بدهید