مشاوره حقوقی رایگان - درخواست رسیدگی توامان

باسلام عموی من با ارائه مبایعه نامه عادی بدون شاهد سه قطعه زمین به مقدار11شعیراز24شعیرمشاع که متعلق به مرحوم پدرم بوده ازطریق ماده147سندنموده ودراختیارداردآیابرای طرح دادخواست وخلع ید میتوانم توامان دادخواست ابطال مبایعه نامه وابطال سندوهمچنین خلع ید مطرح کنم لطفا راهنمایی کنیدباسپاس

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ امکان‌پذیر است و منع قانونی در این ارتباط وجود ندارد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حسب مورد بلی میتوانید لیکن اظهارنظر مستلزم اطلاعات بیشتری است