مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تقابل

باسلام فردی یک واحد مسکونی از طرف سازنده قرارداد مشارکت که بنده مالک زمین هستم خریداری نموده و حال که سازنده ساختمان را نیمه کاره گذاشته است خریدار دادخواست الزام به تنظیم سند ثبتی به نام اینجانب به دادگاه داده است ولی دادخواست نامبرده به شورای حل اختلاف ارجاع داده شده ، حال اینجانب باید دادخواست تقابل مبنی برابطال مبایعه نامه را به شورای حل اختلاف بدهم یا منتظر باشم موضوع دردادگاه مطرح شود ودادخواست تقابل را به دادگاه بدهم ؟. ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.

پاسخ ها :

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

شوراهای حل اختلاف فقط توانایی برقرای امکان سازش بین طرفین را درپرونده شماخواهند داشت. لذا توصیه می شود بعد ازارجاع پرونده به دادگاه ، دادخواست تقابل خودراتقدیم کنید. درضمن مورد شما تخصصی بوده و نیاز به وکیل دارد . درصورت تمایل تماس بگیرید 09125352953

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید به ‌مرجعی که صلاحیت رسیدگی به دعوای اصلی را دارد دادخواست متقابل اقامه نمایید
و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

پرونده برای صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع داده می‌شود و بعد از آن به مرجع صلاحیت‌دار ارسال می‌شود