مشاوره حقوقی رایگان - قانون 126 ارتش

سلام و عرض ادب، بنده 25 سال در نیروی دریایی ارتش خدمت میکنم و الان بخاطر چند روز غیبت واسم کمیسیون 104 انضباطی گرفتن و اعلام کردی رهایی از خدمت (ماده 126) حالا میخواستم بدونم این یعنی اخراج یا بازنشستگی حساب میشه ؟ ،،، ممنون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

محتملا بعلت خدمت بیش از بیست سال معافیت از خدمت خواهید داشت لیکن در صورت تمایل میتوانید از مراحل تجدید نظر بهرمند شوید و عندالاقتضا شکایت در دیوان دالت اداری