مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام خسته نباشید خدمت عزیزان
در شورای حل اختلاف اصلأ به پرونده من رسیدگی نمیشود الان نزدیک یک ماه هست پرونده من رفته شورا هفته دو بار حضوری پیگیری میکنم ولی جواب درستی بهم نمیدن میخواستم ببینم از طریق کدام اورگان پیگیری کنم تا بهم جواب بدن

پاسخ ها :

مهسا جاوید

سرکار خانم مهسا جاوید :

با سلام اجازه بدید پرونده شما روند خودش طی کنه پس از رسیدگی قابلیت اعتراض دارید به دلیل حجم بالای پرونده ها به مقام رسیدگی کننده حق بدید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق رئیس دادگستری موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تراکم پرونده زیاد می‌باشد بعضی از موضوعات نیاز به استعلامات دارد منتظر بمانید