مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار صلح نامه

با سلام
ببخشید من و همسرم ملکی رو خریدیم اما به علت استفاده از تسهیلات مسکن ملک باید به اسم مادر شوهرم میشد، لذا ما صلح نامه ای با مادر شوهرم نوشتیم که به نسبت سه دانگ سه دانگ ، مادر شوهرم ملک را به من و همسرم صلح کرد و تمام وراٍث نیز زیر آن را امضا و اثر انگشت زدند. متاسفنه مادر شوهرم فوت کرد. میخواستم بدونم آیا وراث الان می توانند ادعای ارث روی این ملک داشته باشند و این صلح نامه را قبول نکنند. واگر برای انتقال سند به ما یکی از آن ها حاضر به امضا نشود تکلیف ما چه می شود

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر آنها این ادعا را کردند شما می‌بایست تنفیذ صلحنامه را از مرجع محترم قضایی بخواهید