مشاوره حقوقی رایگان - جعل عنوان نظامی

با سلام من در خدمت ازم گوشی گرفتن برای یکی نوشتم ستوان دو آگاهی ام فقط در تلگرام نه با البسه نظامی ستوان دومی بودم نه کارت جعل کردم نه کسی ازم شاکی هست و نه از کسی اخازی کردم برام 15 ماه یک روز حبس اومده ده ماه رو کردن تعلیقی به نظر شما جای اعتراض داره قاضی میگفت اعتراف کردی به جعل عنوان گفتم اخه چه جعل عنوانی که نه شاکی دارم نه به کسی آسیب رسیده

پاسخ ها :

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

در زمان قانونی نسبت به رای اعتراض کنید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
به رای صادره اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر اقرار به جعل نداشته‌اید حتماً روی آن اعتراض نمایید