مشاوره حقوقی رایگان - استخدام نیروی هوایی ارتش در صورت پر کردن دندان

سلام
من نیروی هوایی ااستخدام نیروی هوایی ارتش در صورت پر کردن دندانرتش ثبت نام کردم .
من مشکل خاصی تو بقیه تست های پزشکی ندارم به جز دو تا دندون که یکیش رو عصب کشی کردم.
این دوتا دندونامم به خاطر بی توجهی به دندونام نبود.
اونی که عصب کشی کردم بعد پرش کردم وقتی ده یازده سال داشتم با دوچرخه زمین خوردم .
یکی دیگر هم چند ماه پیش تو فوتبال آرنج همکلاسیم میخوره به من و یک ذره دندونم میشکنه مجبور میشم برم پرش کنم .
سوالم اینه که من رو بخاطر دو تا دندونام میندازن یا نه ؟ با وجود اینکه هر دو تا تو یه اتفاق بود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شرایط استخدام را مطالعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قابل پیش بینی نیست ولی اصولا خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان حقوقی نیست از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نمی‌شود این موضوع را پیش بینی نمود محتمل است