مشاوره حقوقی رایگان - شکستن رای

خوانده بابت مهریه قبلا محکوم شده و خودرو از ایشان توسط خود دادگاه عمومی از همسرشون که جدا شدند توسط شعبه نماینده اعلام و در یکی از دفاتر اسناد از شخص مالک غیابی با حضور خانم دومی که ایشان داشتند به نام خانم دوم ایشان سند قطعی ثبت شد ،
و همسر دوم با کسب دستور اجرایی از شعبه با رعایت موارد قانونی خودرو رو فروخته و سند و تعویض پلاک بدون هیچ گونه ایراد انجام شده و حتی در برگه سبز هم بلامانع اعلام شده و به هم ترتیب ماشین 6 دست تعویض پلاک و سند صادر شده ،بعد از 5 سال آقای خوانده که مهریه بدهکار بوده رفته درخواست تجدید نظر کرده و آن جا با توضیحاتی رای 5 سال. قبل رو رد کرده ،و مجدد دادخواست بدوی در سال هفتم داده
و کیل گرفته که و این مدارک رو ارائه داده که من
رسید خرید ماشین که همسرم داده به من دست نویس که من امضا کردم و انگشت زدم ،درست نیست چون پولی واریز نکرده فقط نوشته دریافت کردم و به تهدید بوده و اگه داده رسیدهاش کجاست ،!!و از آن طرف هم تجدید نظر بعد گذشت 5 سال رو داده و درخواست ابطال تمامی سند ها که اصولی با مجوز اخذ شده رو داشته و ممانعت از نقل و انتقال و توقیف فیزیکی ،
سوال آیا رای شعبه حقوقی عمومی و اجرای احکام و مجوز 7 سال پیش دادگاه رو ایشان
میتواند بشکنه و تمامی سندها رو تا آخرین نفر ابطال کنه ،
تمامی هم اصولی تعویض پلاک انجام شده ؟
واقعا رای نهایی 5 سال پیش1395 می‌شود. در سال 1400 برای یک دست خط شکست ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن رای برررسی شود تا با برررسی حزییات و گفتگو متقابل اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است