مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری خودرو

سلام علیکم. اینجانب در سال 97 با معرفی یکی از افراد بنگاهی خودرو که به قول ایشان طرح اهدایی خودرو لیزینگی به تازه دامادها، اقدام به ثبت خودرو ام و ام ایکس 33 نمودم. و در دفتر اسناد رسمی وکالت تحویل خودرو از شرکت به شخص رو دادم. تا قرار باشد خودرو رو از شرکت تحویل و به بنده بدهد. ولی بعد از گذشت مدتی متوجه شدم فرد خودرو رو بدون امضای من فروخته و حتی پلاک خودرو را هم گرفته. در صورتی که خودرو با تمام مستنداتش به بنده تعلق دارد. یعنی خودرو بصورت جعلی و بدون اگاهی بنده چه از طریق حضوری و تلفنی فروخته شد. و بنده خودروی مذکور را خواهانم. به دادگاه مراجعه کردم و بنده را به پلیس راه معرفی کردن. پلیس راه هم گفتن باید نامه از دادگاه بیاری‌. دادگاه هم رفتم ولی بنده را راهنمایی دقیق نکردن این دوندگی مدتی طول کشید ولی نتونستم کاری کنم. حالا بنده میخواهم اعلام سرقت خودروی مذکور را بدهم. چون خودروی بنده بصورت غیر قانونی دست افراد قرار گرفته. ایا قانون این حق را به بنده میدهد و خودروی بنده به من تحویل داده میشود یا باید خودم دنبالش بگردم تو دیوار. ممنون

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام دادخواست ابطال معامله فروشنده(وکیل) و استرداد خودرو بدهید