مشاوره حقوقی رایگان - دیه و ارش

سلام در برگه ای که به من دادند نوشته شده شکستگی تنه مهره‌های پنجم و ششم گردنی که تحت عمل جراحی قرار گرفته د بدون عیب التیام یافته و ارش آن 14 درصد دیه کامل انسان تعیین میگردد.
می خواستم بدونم آیا دیه شکستگی مهره گردن جدا حساب میشه و ارش جدا؟
یا روی هم رفته 14 درصد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله محاسبه دقیق دیه و ارش از طریق واحد اجرای احکام کیفرس است