مشاوره حقوقی رایگان - سوء سابقه

با دوتا از دوستان که لباس انتظامی پوشیدن و من هم همراه اون ها بودم و اون ها اسپری فلفل هم داشتن و برای ترساندن آن ها اونجا بودن و من فقط کنار اونا ایستاده بودم ،سوالم اینه چه حکمی برام صادر میشه و برام سابقه میشه یا نه؟
ممنون پاسخ بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند،
اگر مشارکتی و معاونتی نداشته باشید، برای شما هیچ مجازاتی ندارد.
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مشارکتی نداشته اید باید برائت حاصل کنید
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

آنها مجرم هستند جرم غصب عنوان و حمل اسپری و شما معاون در جرم هستید