مشاوره حقوقی رایگان - رضایت دختر در ازاله بکارت

سلام من با دختری 15سال دوستی کردم و سن هردومون بالای سی سال هست وهنوز باکره هست و اصرار بر برداشت بکارت داره و از اول گفتم ازدواج در کار نیست ولی دختر اصرار میکنه چه عواقبی داره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به مشاور خانواده مراجعه کنید
اگر باکرگی زایل نشود مشکل خاصی نیست...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعدا میتواند علیه شما بابت ازار جنس . ازاله بکارت شکایت کند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام ،چنانچه دختر با رضایت خود با دوست‌پسر خود رابطه جنسی برقرار نماید که منتهی به پارگی پرده بکارت گردد در این صورت نه ارش البکاره و نه مهرالمثلی به دختر تعلق نمی‌گیرد زیرا که پاره شدن پرده بکارت با رضایت دختر صورت‌گرفته است