مشاوره حقوقی رایگان - ازاله بکارت

اگر از طرف دختری شکایتی مبنی بر ازاله بکارت صورت بگیرد و آن رابطه با رضایت دختر صورت گرفته باشد و پسر در دادگاه اقرار کند که ازاله بکارت صورت گرفته اما با رضایت دختر و دختر زیر بار نرود به پسر مهرالمثل تعلق می‌گیرد؟ یا بهتر است پسر از اول زیر بار ازاله بکارت نرود؟
ممنون میشوم اگر سریع پاسخ دهید

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حقيقت و شرافت بهترين كار است
در مرجع قضايي حقيقت بهترين كار است
دختر مردم را هم به چشم ناموس و خواهر خود نگاه كن و ببين چقدر ناخوشايند است
اگر مرتكب شديد خب ازدواج بفرماييد و اگر مقدور نيست ، هزينه هاي عمل ارتكابي را به لحاظ اخلاق حسنه بپذيريد