مشاوره حقوقی رایگان - اجازه پدر در صیغه محرمیت

با سلام و عرض ادب، دختر باکره چهل ساله ای هستم که معلم و مدرس هستم,کاملا مستقل درآمد دارم ولی با خانواده زندگی میکنم.در طول این سال ها به جهت سختگیری شدید خانواده امکان ازدواج با فرد مورد نظر را پیدا نکردم و به دلایل مختلف و وسواس های شدید خانواده در مورد انتخاب داماد نمیتوانم ازدواج کنم،انتخاب های قبلی مورد تایید خودم هم نبودند،اما جدیدا با اقای محترمی آشنا شدم که مورد تایید خانواده هم هست اما ایشان تا زمانی که خانه نخرند اجازه ازدواج با من را از طرف خانواده ندارند،میخواهم بدانم با وجود سن بالای 38سال من،من هنوز اجازه ی پدر را برای محرمیت لازم دارم؟!یا شخصا میتوانیم صیغه محرمیت را جاری کنیم؟با تشکر از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله اگر بهردلیل مانع میشوند دادخواست اجازه دادگاهر ابرای ازدواج دهید تا قاضی رای دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مجرد و باکره باشید میتوانید دادخواست تجویز. ازدواج به طرفیت پدر دهید تا قاضی بعد از برررسی شرایط شما و زوج اظهارنظر کند