مشاوره حقوقی رایگان - صیغه محرمیت

سلام خسته نباشید .
من قبلا ازدواج نکردم .
پدر من فوت کرده اما پدربزرگ پدریم در قید حیاته . من و نوه عموی پدرم از بچگی هم رو دوست داریم و نمیتونیم بدون هم بمونیم یعنی یه مدت جدامون کردن بزور هر دومون خودکشی کرده بودیم و وضع خیلی بدی داشتیم. خونواده ها هم میدونن اینو.
اما بخاطر یک سری از مشکلات عمه من تو گذشته خونواده‌ی اون هیچ جوره راضی نیستن.
خوانواده‌ی من هم دسته کمی از اونا ندارن و مخالفن . اما خب اگر اونا برای خواستگاری بیان خونواده‌ی من هم راضی میشن البته به زور .
ما هم تصمیم گرفتیم رابطمون رو اینطوری نگه داریم تا بالاخره راضی بشن .

اما تو شهر بهمون گیر میدن

من گفتم صیغه محرمیت بخونیم که نه گناهی کرده باشیم نه تو خیابون مشکلی پیش بیاد

خواستم بدونم وقتی پدرم فوت کرده
باز هم برای صیغه محرمیت نیازی به اجازه کسی هست ؟

و اینکه از نظر شما میتونیم از طریق دادگاه برای‌ عقد نامه بگیریم یا نه ؟
اگه میشه که لطف کنین بگین چه اقداماتی باید انجام بدیم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

برای ثبت صیقه موقت هم اجازه پدربزرگ لازم است