مشاوره حقوقی رایگان - شکایت جعل امضا

سلام بنده سه سال پیش به همراه همسرم به بانک مراجعه کردیم وبنده به جای همسرم امضا زدم اون موقع باهم خوب بودیم وپول را برای پول پیش خونه گرفته بودیم البته وام بوده که ضامن هم خودم بودم حالا به مشکل خوردیم وخانومم رفته بابت جعل امضا بعداز سه سال شکایت کرده میخواستم بدونم محکوم میشم باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر مدارک شما دارد که اظهارنظر دقیقی بتوان کرد