مشاوره حقوقی رایگان - عدم استرداد لاشه چک دو فقره

سلام قرار بود دو فقره چک ها ظرف مدت یک ماه از تاریخ تعهد را که بصورت امانی نزدش باشد لاشه را چک ها سر موعد مقرر تحویل دهد.
طرف چک ها را واگذار نموده است. طرف هیچ اقدامی ننموده است و حتی یک فقره شون برگشت داده شده است. در حالی کل مبلغ چک ها دریافت نموده است و در دفترخانه اقرار و تعهد داده است.
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" سؤال تکراریست و قبلاً به این نحو سؤال پاسخ قانونی مقتضی ارائه شده و موجبی برای طرح مکرر سؤال نیست ضمن اینکه باعث تصدیع اوقات است !

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

اگه چکها را رد کرده جرم انجام داده