مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سفته

من از تاریخ 14.5.1402 تا 5.6.1402 در شرکتی مشغول به کار بودم و بعد از اون دیگه سرکار نرفتم.به دلیل اینکه در ابتدا شفاها بر روی مبلغ 17 میلیون برای حقوق توافق کردیم اما بعد از این که سرکار رفتم بعد از ده روز قرارداد رو به من دادن و گفتن امضا کن،مبلغ قرارداد 9 میلیون بود.چند روزی امضا نکردم تا این که به اجبار و وعده دادن منابع انسانی امضا کردم....اما در هر صورت از اون کار بیرون اومدم...من یک سفته به مبلغ 15 میلیون به شرکت دادم،و حالا شرکت شکایت کرده و ادعای خسارت و مطالبه سفته را دارد.میخواستم بدونم کاری میتونم بکنم که محکوم نشم یا خیر.چون به لحاظ قراردادی حق با شرکت هست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به ادله و دلایل و مدارک شما دارد نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا راهنمایی شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست استرداد لاشه سفته بدهید.