مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای در دادگاه تجدید نظر

در سال 88 به موجب بیع نامه عادی ، قطعه زمینی را از شخصی خریده و ثمن آن را پرداخت نموده ام ،‌پس از گذشت ده سال کشف گردیده است که بایع مالک نبوده و مالک اصلی نیز بیع را تنفیذ ننموده است .

در قسمت شروط بیع نامه به صورت عقد خارج لازم چنین شرطی مورد توافق واقع شده است .

خریدار شرط نمود و فروشنده قبول نمود در صورت مستحق للغیر درآمدن مبیع ،بایع موظف است ظرف دوماه یک قطعه زمین دیگر با همان متراژ و خصوصیات زمین قبل و با جلب رضایت خریدار،‌ تحویل ایشان نماید .
ودر صورت تاخیر بیشتر از دوماه تا 3برابر قیمت روز زمین مورد معامله را نقدا تحویل نماید .
حال که بیش از یک سال گذشته است از دادگاه الزام ایشان به قسمت دوم شرط و پرداخت 3برابر قیمت روز زمین را درخواست نموده ام ،ولی دادگاه این شرط را به عنوان مسئولیت محدود تفسیر و فقط طبق رای وحدت رویه 811به پرداخت قیمت کارشناسی روز زمین محکوم نمود .
حال با توجه به اینکه مقصود از شرط فی مابین ، افزودن مسئولیت در قالب وجه التزام بوده است ، چگونه از دادگاه تجدید نظر خواهان اعتراض گردم ،

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا با آرا و بررسی نظریه کارشناس اظهار نظر دقیقی به توان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.