مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو توسط پلیس امنیت اخلاقی

با عرض سلام . چند روز پیش گشت امنیت اخلاقی بنده را به همراه یک دختر خانم در اتومبیل شخصی خودم که مشغول برنامه ریزی و صحبت در مورد پروژه های دانشگاهی بودیم دستگیر و روانه پلیس امنیت اخلاقی کردند که گویا طرح دادستانی بوده و علاوه بر ما 7 8 ماشین دیگر هم به همین صورت منتقل شدند . سوالی که دارم اینه من امروز برای آزاد سازی خودرو رفتم دادستانی و اونجا بهم گفتن پرونده ها از امنیت اخلاقی اومده و باید شماره بخوره براتون پیامک بیاد مراجعه کنید به شعبه قید شده . الان ادامه روند پرونده به چه شکل خواهد بود ؟ پرونده به دادگاه ارجاع داده میشه ؟ و نیازی به ضمانت یا ضامن هم هست ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به توضیحات شما جرمی اتفاق نیفتاده است و می‌بایست ماشین شما به شما داده شود

اما بله پرونده به دادگاه ارجاع داده می‌شود