مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

باسلام خسته نباشید بنده ی منزل درشهرستان دارم که به خاطر مهریه خانم توقیف شده بود که با حکم قاضی جز مستثنیات دین ازاد شد الان بنده ازدواج مجدد درمشهد انجام دادم که اجاره نشین هستم ایا میتوانم خونه شهرستان را به خونه ای درمشهد معاوضه کنم ایشون مهریه ونفقه رو از حقوقم میگیره ایا این کار تخلف یا فرار از دین محسوب نمیشه 500عدد سکه ایشون بنده مهندس صنایع وحقوقم 30میلیون و خونه بنده حدود4تا5میلیاد

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فرار از دین است
علی الاصول منزلی که در آن سکونت ندارید جزو مستثنیات دین نیست و قابل توقیف است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه در منزل سکونت ندارید اصولاً جزو مستثنیات دین محسوب نمی‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است
می توانید بفروشید و منزل دیگری در مشهد بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر برای دادگاه خانواده محرز شود که شما در خانه دیگری(حتی به عنوان مستأجر) سکونت دارید خانه‌ای که تحت مالکیت شماست از زمره مستثنیات دین خارج خواهد شد و بابت مهریه قابل توقیف خواهد بود.