مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه ملک مستثنیات دین

با سلام بنده خونه دارم شهرستان که خانومم توقیف کرده بود که با حکم قاضی جزء مستثنیات دین ازاد کردم.مهریه ونفقه ایشون از حقوق بنده برداشته میشه درحال حاضر بنده ازواج مجدد کردم درمشهد واجاره نشین هستم ایا این خونه ای که شهرستان دارم و میتونم با خونه ای در مشهد معاوضه کنم آیا تخلف محسوب نمیشه ایا این کار تخلف حساب نمیشه چون تعداد سکه خانم 500عدد میشه لطفا راهنمای کنید الان دوسال خونه دستم هست ولی نمیتونم نه اجاره بدم نه بفروشمش

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

قبلا پاسخ داده ام
به این دلیل نمی‌توانید چون مستثنیات تعیین شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه در منزل سکونت ندارید اصولاً جزو مستثنیات دین محسوب نمی‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید معاوضه کنید
یا اینکه بفروشید و منزل دیگری در مشهد بگیرید