مشاوره حقوقی رایگان - تفخیذ بدون رضایت

سلام 6ماه پیش من و پسر داییم یکی از رفیقاش بزور از دم منزل آوردیم داخل و باش تفخیذ انجام دادیم و یک لکه از اسپرم من ریخت رو شورتش و رفت فرداش شکایت کرد شورت برد پزشک قانونی و ادعا کرده من ازش فیلم گرفتم ولی فیلم رو هیچ کس نداره ابلاغ اومد رفتیم حرف های او رو گفتم قبول ندارم و گفت برید آزمایش DNA اگه ثابت بشه حکممون چیه زیر هجده هستیم من پسر داییم وشاکیم 17سالشه و سابقه نداریم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان شلاق و معرفی به کانون وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورت اثبات شلاق در نظر گرفته می‌شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه شما و پسر دایی، عاقل و بالغ و مختار بوده‌اید طبق ماده 236 قانون مجازات اسلامی مصوب سال 1392 مجازات شما و مفعول، صد ضربه شلاق است.