مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت از بازگشت زوجه به منزل توسط خانواده

با سلام
چند روز پیش همسرم به خاطر اومدن خواهرش از مشهد با پسر 7ساله ام رفتن خونه پدرش امروز طی تماس تلفنی گفت بیا من رو ببر خونه با مادرم رفتیم خونشون بیاریم به خاطر جروبحث های گذشته داداشش اومد از ماشین پیادش کرد و مانع اومدنش شد و بحثمون بالا گرفت نزاشت بیارم چون بهونه دیگری نداشتن داداشش به من تهمت رابطه نامشروع هم زدن
من پسرم رو برداشتم اومدم
حال من چیکار کنم شاهدم تنها مادرم بوده و اونا هم دوتا داداش و مادرش شاهدش بودن آیا همسرم میتونه با کمک خانواده اش منکر همه چی بشه یا نه؟
من باید چیکار کنم به کجا و چطوری شکایتمو ارائه بدم فردا پس فردا یک نفقه نیفته روگردنم ؟آیا وکیل بگیرم فردا ادعای تمکن مالی برا من میکنن یا نه؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد ادامه زندگی دارید بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دا‌دخواست الزام به تمکین بدهید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام ابتدا اظهارنامه بزنید که به ایشان علاقه مندید و شرح ماجرا را بنویسید
و بخواهید بمنزل برگرددسپس داذخواست الزام به تمکین
ضمنا داشتن وکیل نشانه تمکن مالی نیست بلکه حق شماست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اظهارنامه با موضوع الزام به تمکین با قید مهلت 48 ساعت را برای همسر خویش ارسال بفرمائید. سپس دادخواست به خواسته الزام به تمکین به طرفیت همسر خویش را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما برای خواست تمکین می‌توانید اقدام نمایید در این صورت زوجه یا می‌بایست تمکی نماید یا محکوم خواهد شد