مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر تمیکن

سلام من در تمکین محکوم شدم برای تجدید نظر که پرونده میره استان آیا باید حضوری بریم دادگاه یا فقط پرونده ارسال میشه؟چقدر طول میکشه تا دادگاه تجدید نظر تشکیل بشه و اگر رای تجدید نظر همون رای دادگاه بدوی باشه بدون اجراییه زدن من ناشزه میشوم؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

پرونده با تجدید نظر خواهی شما ارسال میشود و اگر نیاز به حضور شما باشد از دادگاه تجدید نظر به شما ابلاغ میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
پرونده ارسال می‌شود دادگاه تجدید نظر جلسه حضوری ندارد مگر اینکه خود جلسه بگذارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه تجدیدنظر جلسه تشکیل نمی شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نیاز به جضوری رفتن نیست مگر جلسه بگذارد و زمانش قابل پیش بینی نیست
بله