مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

حدود 35 سال پیش پدرم از سوی هیت هفت نفره در هشترود در یکی از روستاهای هشترود صاحب زمین کشاورزی بوده و آنها 12 نفر بوده و 10نفر آنها دارای سند مالکیت می باشند و دو نفر از آنها به به علت کوچ که ما از اداره جهاد کشاورزی هشترود پیگیری کردیم حذف شدند، آیا بدون اطلاع کشاورز بدون دلیل جهاد کشاورزی می تواند کشاورز را حذف کند

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بایدمدارک ونوع قراردادهییت 7نفره مطالعه گردد تادراین خصوص اظهارنظرگردد.بهتره بامدارک به دفتر وکالت یکی ازهمکاران مراجعه نمایید.