مشاوره حقوقی رایگان - اثبات عدم اعتیاد

با سلام
من به دلیل بیماری که دارم و تحت نظر روانپزشک می باشم دارو مصرف میکنم و برای گزینش تست اعتیاد فوری درخواست کردن که فرصت قطع دارو نبود و دکترم گفته بود که تست اعتیاد مثبت می شود و سه روز قبل از تست باید مصرف دارو قطع شود.
الان برای اثبات عدم اعتیاد لازم است من از دکتر نامه بگیرم یا منتظر نظر هسته گزینش باشم؟
امکان توقف در کار برای اثبات این موضوع وجود دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است نامه بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.