مشاوره حقوقی رایگان - گزینش سپاه

با سلام و خسته نباشید
ببخشید کسی که میخواد تو سپاه عضو بشه که سابقه خود ارضایی هم داره و میخواد ترک کنه و هنوز دوسال مونده که دیپلم رو بگیره و بره استخدام دانشگاه افسری اگه تا اون موقع ترک کامل خود ارضایی و کنه میفهمن که قبلا سابقه خود ارضایی داشته؟
در ضمن شماره طرف هم به اسم پدرشه و با دخترای نامحرم هم حرف زده فقط در حد اشنایی و... خودشم تو پیام رسان های ایرانی اعم از روبیکا و شاد و.. الان طرف دیگه هم سوابقش و پاک کرده و اینستاگرامم نداره ایا امکانش هست که خطش و چک کنن و از استعلام حفا ردش کنن ؟ در ضمن طرف خودشم بسیجی فعاله و الان همه اون کارایی که بالا ذکر شده رو ترک کرده میخواستم بدونم امکان پرینت و خواندن و پیام های خط طرف وجود داره یا نه ؟ و میدونن که طرف قبلا سابقه خود ارضایی داشته؟
ممنون میشم راهنمایی کامل و ارائه کنید باتشکر از وکلای محترم
یاعلی

پاسخ ها :

زهراپیری

سرکار خانم زهراپیری :

سلام وقتتون بخیر، نخیر خودارضایی مشخص نمیشه و بهتره که اون خط رو هرچند بنام پدرتون هست ولی ردمالکیت کنید.. و برای خودتون یه خط جدید بخرید..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید