مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

بنده رفتم یه منزلی برای پرستاری . از کم عقلیم بعد از اینهمه تجربه قرارداد نبستم و زبونی تفاهم کردیم.بعد یکهفته پسر اون حاج اقا گفت حقوق اضافه بهت میدم داروهای حاجی رو از بازار ازاد تهیه کن .چون حال ندار بود پسرش میگفت داروهارو هر روز تهیه کن یجا بگیری برای چند ماه حاجی فوت کنه میمونه رو دستمون.دلال ها دلار میخواستن شماره حساب نمیدادن.هر روز به حساب من پول میزدن من دلار تهیه میکردم بعد دارو میخریدم . خریدهای خونه هم با من بود.138 فقره کارت به کارت به حساب من داشتن.من از اونجا اومدم بیرون بعد از یکسال رفتن شکایت کردن کیفری خیانت در امانت که رد شد دادگاه تجدید نظر هم تایید شد که خیانت در امانت و کلاهبرداری انجام نشده .برج 10 پارسال شکایت مطالبه وجه و تاخیر تادیه کردن.ولی من هیچ فاکتوری ندارم برای داروها و خریدها چون داروها که قاچاق بوده فاکتور نداشتم. خرید خونه هم نمیتونم به بقال بگم بعد یه سال فاکتور بده.به درخواست اونا رفتیم پیش کارشناس حسابداری فاکتور خواست نداشتم و نوشته 530 ملیون از اونا توی سه ماه طی 138 فقره کارت به کارت گرفتم.قاضی حقوقی با عصبانیت گفت باید پولشون رو بدی به من مربوط نیست.دوتا پرستار زمان مرخصی من اونجا بودن که تو اون دوتا 4 روز همون خریدهای منو انجام میدادن به دادگاه دادم شهادت نامه رو که قبول نکرده.الان ابلاغ اومده به رای کارشناس اعتراض داری بگو .به نظرتون چکار کنم و امکانش هست قاضی نظر دیگه ای داشته باشه یا حکم به محکومیت من میده؟ اینجا امیدی نباشه تجدید نظر امیدی هست ؟؟؟ اگر راهی هست نظر بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است
.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میگردد موضوع را از طریق مراجعه به وکیل متخصص پیگیری نمایید