مشاوره حقوقی رایگان - ماده قانونی 129 قانون تجارت

با سلام و عرض اد. اعضای هیت مدیره یک شرکت سهامی عام ، تمام اموال شرکت را خارج و به شرکت های زیر مجموعه خود انتقال داده اند و به اصطلاح ماده 129 قانون تجارت ( معامله با اشخاص وابسته ) انجام داده اند، ما یه تعداد سهامدار عمده بالای 20 درصد هستیم و قصد داریم تا این پول‌های دزدیده شده از شرکت را مجددا به شرکت برگردانیم، لطفا در مورد ترتیب مراحل و روند کار راهنمایی بفرمایید ... در ضمن این کار را می‌توانیم قبل از مجمع سالیانه انجام دهیم یا باید بعد از حسابرسی گزارش مالی شرکت و یا بعد از مجمع سالیانه شرکت این کار را انجام دهیم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید