مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث فرزند

سلام . شوهرم فوت کرده و یک دختر دارم چندسال پیش مهریه را اجرا گذاشتم و خانه ای که از شوهرم مانده بود را به مزایده گذاشتن و تو مزایده خودم خونه رو به جای مهریه گرفتم ولی دادگاه به وراث اخطار داد که ظرف دوماه بیایید مهریه رو بدید و برادر شوهرم به علت اینکه مادرشوهرم جزء وراث بود و فوت کرده بود و بچه هایش جزء وراث شده بودن اومد و پول مهریه رو داد. و خونه از توقیف در اومد چندسال بعد متوجه شدیم که از دادگاه حکم گرفته و تو خونه رفته و الان صاحب خانه شده در حین اینکه تو پرونده مهریه به ایشان خونه نرسیده اصلا. ضمنا از بقیه وراث هم امضا گرفته و مبایعه‌نامه تشکیل داده که سهم اونارو از خونه خریده ضمنا پدربزرگ بچه ام که ولی قهری بوده سهم بچه رو امضاداده به اون من الان چه دادخواستی بدم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه بابت فروش سهم الارث فرزندتان.
خودتان هم سهم الارث دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر به این صورت مالکیت انتقال پیدا نمی‌کند شما ارث می‌بردید و می‌بایست این موضوع بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع مزایده است
دختر صغیر شما جز ورثه محسوب خواهد شد و سهم الارث خواهد داشت و قیم بدون موافقت نماینده دادستان نمیتواند اموال صغیر را بفروشد و ایشان مسئولیت خواهد داشت

1/8 از ماترک زوج ، سهم الارث شما میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید سهم الارث خود را که یک هشتم اموال است از وراث مطالبه کنید.