مشاوره حقوقی رایگان - چک

با عرض سلام.بنده بابت فروش جنس به مشتری چند فقره چک به مبلغ 16 ملیون گرفتم در سال 81 موقع وصول طرفم متواری شد وچکها برگشت خورد اقدام قانونی کردم به 6ماه حبس و مبلغ یک چهارم از یه فقره بنفع دولت محکوم شد ولی تا کنون متواریه از سوی دیگر اون پول هم ارزشش ازبین رفته چکار کنم که بتونم به توقیف اموال و مبلغ را به خسارت زمان خورده تبدیل کنم به کدام مرجع رجوع کنم آیا شدنی هست ومبلغ به الان چقدر میشود با چه معیار محاسبه میشود .با سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
به اجرای احکام مراجعه نمایید

صادرکننده چک باید اصل مبلغ چک و خسارت تاخیر تادیه را پرداخت نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ظاهراً شما فقط کیفری شکایت کردید الان باید دادخواست مطالبه وجه با خسارت تاخیر تادیه بدهید به دادگاه حقوقی