مشاوره حقوقی رایگان - پلمب مغازه

سلام خدمت وکلای محترم
چند وقت پیش به عنوان فروشنده جنسی را با ارائه فاکتور سهوا گران فروختیم.
حال خریدار اصرار دارد به تعزیرات مراجعه کند و حاضر به دریافت مابه‌التفاوت نیست و تمایل به فسخ معامله دارد که برای من هم مقدور نیست.
آیا تعزیرات مغازه را پلمپ میکند؟
من چه کار میتوانم انجام دهم؟
با تشکر از پاسخ شما عزيزان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به خریدار پیامک ارسال کنید و اعلام کنید که در محاسبه قیمت اشتباه شده و شماره حساب بخواهید تا مبلغ را واریز کنید و یا اینکه اظهارنامه ارسال کنید و در اظهارنامه این موارد را اعلام کنید در این صورت اگر شکایت کند تعزیرات توجه نمی کند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا دفعه مرتبه اول : جریمه به 2 برابر مبلغ گران فروشی