مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زن

سلام. بنده در دوران عقد میباشم و با همسرم رابطه داشتم و باکره نیستم زندگیم دچار مشکل شده و نمیخواهم با همسرم زندگی کنم ایا من میتوانم درخواست طلاق بدهم یا نه ؟ همسرم به من میگم برآی جدایی باید طلاق توافقی بگیریم در غیر این صورت من طلاقت نمیدهم و باید در خانه مادرت زندگی کنی ؟ ایا به من نفقه و مهریه تعلق میگیرد؟ و من میتوانم درخواست طلاق بدهم چون همسرم نمیخواهد با من زندگی کند ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. نفقه ومهریه بله. ولی جهت درخواست طلاق یک طرفه باید دلایل قانونی داشته باشید.

بهاره نوری کلوری

سرکار خانم بهاره نوری کلوری :

سلام وقتتون بخیر شرایط عسروحرج رو باید ثابت کنید در این صورت می توانید طلاق بگیرین،مهریه تعلق میگیره و نفقه هم درصورت تمکین بهتون تعلق میگیره

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نفقه و مهریه تعلق می‌گیرد به شما ولی اگر وکالت در طلاق ندارید باید دلیل موجهی برای طلاق داشته باشید در غیر این صورت حکم طلاق صادر نمیشود