مشاوره حقوقی رایگان - عدم عقب نشینی همسایه

باسلام اینجانب در یکی ازمناطق شمال کشور میباشم خونه کادیلاک یک کوچه یک متری بطول 100متر میباشد،
همسایه ما دراول کوچه درحال ساخت ساختمان جدید میباشد درصورتی که درهمان حیاط یک خونه قدیمی است وعقبنشینی نمی‌کند وبخشداری هم رفتم میگه تعهد داده آخر سر عقب نشینی میکنه،درصورتی که مطمئنا ایکار نمیکنه خواستم ببینم کجا باید برم شکایت کنم
ممنونم میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید در دفتر خدمات قضایی دادخواست مناسب اقامه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید