مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسایه به دلیل پارک خودرو در حیاط مشاع

ساختمان 9واحدی 3عدد پارکینگ دارد ولی صاحبان پارکینگ چون حیاط ساختمان جلو پارکینگ هست هرکدام 2تا ماشین پارک میکنن آیا می‌توان از آنها شکایت کرد به چه طریقی وکجا باید برم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید و گرنه با کلانتری تماس گرفته مراتب صورتجلسه شود آنگاه طرح شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مزاحمت ملکی ایجاد میشود بله از طریق دفتر خدمات قضایی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان مزاحمت ملکی با استشهادیه قابل پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر قسمت‌های مشاع می‌باشد آنها نمی‌توانند پاک نمایند راه شکایت برای شما وجود دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترمدسایت دادراه نکته ای که باید همیشه به آن دقت داشت این است که مشاعات متعلق به همگی ساکنین است ولی هیچ کس استفاده اختصاصی نمی‌تواند از مشاعات داشته باشد مگر اینکه همگی