مشاوره حقوقی رایگان - اعلام سرقت خودرو

با سلام و ادب و احترام
بنده از صاحب اصلی خودرو که پلاک به نام ایشون هست وکالت فروش خودرو بلاعزل که بدون تاریخ دارم و به نفر بعد که فروختم وکالت مدت دار 30 روزه کاری انتقال دادم که در زمانی که وکالت خریدار اعتبار داشت رفته کلانتری و اعلام سرقت خودرو ثبت کرده الان 8ماه از این موضوع گذشته و وکالت خریدار اعتبار ندارد و سوال بنده اینکه من که وکالتم هنوز به قوت خود اعتبار دارد جهت ترخیص خودرو یا پاک کردن اعلام سرقت میتونم اقدام کنم
اگر سوالم طولانی شد عذرخواهی میکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.
ممکن است فروشنده درخواست فک پلاک داده باشد.