مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در خط ویژه

با سلام چند وقت پیش متاسفانه بخاطر تعجیل در رساندن همسر بیمارم مجبور شدم در قسمتی که در خط ویژه مانع وجود ندارد برای تردد آتش نشانی دور بزنم که به محض وارد شدن با یک موتور سیکلت به شدت تصادف کردم و پس از کروکی پلیس راهور مدارک بنده را تحویل کلانتری دادند مدارک بیمه کارت خودرو گواهینامه ومصدوم را با اورژانس به بیمارستان رساندند کی وچه زمانی میتوانم مدارکم را تحویل بگیرم آیا هنوز نزد کلانتری می‌باشد ؟یا جای دیگری بروم روند تصادف بنده فرجامش چگونه خواهد بود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود پرونده تشکیل شود باید مدارک را به شما تحویل نمایند به کلانتری رجوع شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
پرونده می‌بایست به مرجع محترم قضایی ارسال شود سپس می‌توانید آن را دریافت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کلانتری موضوع را پیگیری کنید