مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و جرح

سلام من از دوست پسرم به شدت کتک خوردم ولی جای کبودی یا جراحت نمونده فقط بدن درد دارم و سرم باد کرده که اون هم زود بادش میخوابم
میخواستم بدونم میتونم ازش شکایت کنم ولی اصلا نمیخوام متوجه بشه که شکایت کردم فقط میخوام یک پرونده براش باز کنم بمونه تا یک وقت باز کاری کرد دستم پر باشه
اصلا نمیخوام بفهمه که شکایت کردم
با تشکر و خسته نباشید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به کلانتری محل ضرب و شتم مراجعه کنید اگر قبول کردند صورتجلسه کنید و با اخذ نامه به پزشکی قانونی مراجعه کنید
توجه داشته باشید صرف شکایت در کلانتری و اخذ نامه از پزشکی قانونی مدرک علیه طرف مقابل محسوب نمی شود.
نامه پزشکی قانونی صرفاً آثار ضرب و شتم را تایید می کند. اینکه چه کسی ضرب و شتم کرده شما به عنوان مدعی باید ثابت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متوجه خواهید شد زیرا باید طرح شکایت نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شتر سواری دولا دولا نمیشود سکایت کنید تا رسیدگی و مجازات شود حتما هم خواهد فهمید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر به این صورت امکان‌پذیر نمی‌باشد شکایت کردن شرایط خاص خود را دارد