مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از آموزش و پرورش به دلیل غیبت

با سلام و عرض ادب . آیا اخراج از اموزش و پرورش فقط به دلیل غیبت دوماه ، که غیبت به علت حضور در ارگان استخدامی جدید بوده و حکم و فیش کارگزینی در اداره جدید صادر شده ولی به دلیل شماره پرسنلی از دو ارگان خزانه از واریز حقوق خودداری نموده تا تعیین تکلیف اموزش و پرورش هم به علت غیبت اخراج میزنه .الان تکلیف من چی میشه ؟ایا از هر دو ارگان اخراج خواهم شد یا ارگان جدید اخراج ا.پ را ترتیب اثر نخواهد داد . خواهش میکنم راهنمایی فرمایید .اگر قانونی هست که از اخراج جلوگیری نماید یاداوری کنید تا فردا باید لایحه دفاع بدم .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر غیبت شما قانونی بوده مانعی ندارد اگر اعتراضی دارید می‌توانید به دیوان محترم عدالت اداری رجوع نمایید