مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه درصد دیه

سلام میزان محاسبه دیه آرش تورم متوسط مچ پای چپ نیم درصد آرش کشیدگی رباط متقاطع قدامی زانو راست همراه به آسیب غضروف مفصلی به میزان 3 درصد آرش تشدید دیسک کمری که منجر به جراحت شده 5 درصد دچار اختلال حرکتی و نقص عضو در ناحیه زانوی راست شده ک مجموع ارش 4 درصد شده
سایر ضایعات دیه مقدر دارد و نیاز به معاینه مجدد ندارد

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میزان دقیق دیه بعد از اعلام نظر مقام قضایی رسیدگی کننده توسط واحد اجرای احکام به نرخ روز پرداخت تعیین خواهد شد