مشاوره حقوقی رایگان - افترا

سلام و عرض ادب. شخصی ( که ایشان را تا به حال ندیده ام) طی اظهارنامه رسمی به شخصی دیگر ، چندین مورد امور خلاف واقع را به خانواده من نسبت داده است از جمله اینکه همسر بنده پیش از ازدواج روابط نامشروع داشته ( با تعبیر پسر بازی و دوست پسر) و اینکه مقادیری از اموال متعلق به ایشان را در قالب جهیزیه به خانه من آورده و.... و از این اظهارنامه کپی های متعدد گرفته و به محل کار من تحویل داده است ( دستخط ایشان روی پاکت هست و یک شاهد مرد تحویل گیرنده است) ، البته این کارهای حقیرانه بر عزت و آبروی همسرم و خانواده اش نزد من نمی کاهد اما وظیفه اجتماعی خود میدانم این مزاحم را با نتیجه کار زشت اش مواجه کنم. ضمن اینکه یقین دارم در خصوص جهیزیه دروغ میگوید و دوست پسر های قبل از ازدواج همسرم هم در صورت وجود فدای سر خودش و بچه هام ، لطفاً راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با عنوان تهمت وافترا از ایشان شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکوائیه افترا و نشر اکاذیب مطرح نمایید
و شما باید با استناد به مستندات و دلایل ، دفاعیات خود را ارائه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
تحت عنوان افترا و نشراکاذیب قابل شکایت است البته با دلایل