مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقت بخیر
من به درخواست همسرم در سایت تصمیم اقدام به طلاق توافقی کردم اولین جلسه همسرم گفت نمیام خودت برو،منم رفتم ولی گفتن باید هر دو باشید،فعلا از طریق طلاق یکطرفه اقدام نکردم،سوالم اینه که اگر طی این مدت اموال به نام مادرش بزنه با اینکه من تو سایت تصمیم اقدام به درخواست طلاق کردم بازم مهریه به من تعلق نمیگیره؟ در کل سوالم اینه معاملشون برای قاضی میتونه صوری حساب بشه؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

مطالبه مهریه ارتباطی به طلاق ندارد در خصوص معامله صوری هم پس از رسیدگی و اثبات صوری بدون بطلان آن اعلام خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مهریه به شما تعلق میگیرد بهتر است زودتر اقدامات لازم برای مهریه را انجام دهید اگر اموال را انتقال دهد شما باید ثابت کنید انتقال صوری بوده که کار سختی میباشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در هر صورت مهریه به شما تعلق میگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
ممکن صوری باشد که باید اثبات شود
مهریه شما نیز به قوت خود باقی است

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

معامله صوری به قصد فرار از پرداخت دین باطل هست و وصف مجرمانه هم داره منتها شما باید صوری بودن معامله رو اثبات کنین
در خصوص مهریه چنانچه طلاق از نوع توافقی نباشد، در هرحال مهریه به زن تعلق می گیره و در طلاق توافقی هم میتوان قسمتی از مهریه رو بخشید و قسمت دیگری از مهریه رو مطالبه کرد یا همه مهریه رو بخشید یا تمام مهریه رو مطالبه کرد .بطور کلی در طلاق توافقی همه چی به توافق طرفین بستگی داره.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در طلاق توافقی باید به صورت توافقی اقدام بشه و اگر زوج قبول نکند نمی توانید هم حقوق مالی خود را مطالبه کنید و هم طلاق بگیرید.