مشاوره حقوقی رایگان - جرم تبلیغ علیه نظام

سلام همسر من از روی نادانی یک فیلم از درگیری مامورین مترو به خاطر حجاب گرفته و به شبکه های خارجی فرستاده که البته پشیمان هم شده بود اما متاسفانه دیر شد بعد از دستگیری توسط اطلاعات نیرو انتظامی چند روزی زندان بود و با قرار وثیقه 500 میلیونی آزاد شد.ایشون هیچ سابقه ای ندارد و با هیچ گروهی هم به هیچ شکل در ارتباط نبوده و تنها اشتباهش ارسال فیلم بوده به نظرتون قاضی ممکنه چه رایی بده با وجود اینکه هیچ سابقه ای نداشته پشیمان هست و در بررسی های اطلاعات هم هیچ موردی پیدا نکردند مبنی بر علاقه ایشون یا تکرار اینکار.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نظر ما اعتباری ندارد با نظر قاضی است اما بهتر است وکیل بگیرید