مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای کمیته انضباطی دانشجویی

با سلام و وقت بخیر
من یک دانشجو هستم که شورای انضباطی دانشگاه بدون دلیل و مدرک بنده را یک ترم از تحصیل در دانشگاه محروم کرده و بنده 20 واحد درسی از تحصیل جا مانده ام اکنون از دیوان عدالت اداری به رای کمیته انضباطی دانشگاه اعتراض کردم

سوالم من این است که اگر رای دیوان به نفع بنده باشد بنظر شما دیوان عدالت چه حکمی میدهد؟

پاسخ ها :

محرومیت از تحصیل در دانشگاه