مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک در طرح شهرداری بدون اطلاع

سلام مغازه ای بدون سند و قولنامه ای به قیمت 4میلیارد تومان خریدم و حدود یک چهارم مبلغ راپرداخت کردم والباقی را چک دادم ولی قبل از تاریخ تحویل متوجه شدم در طرح پارکینگ شهرداری هست
پس از طرح دعوا فروشنده باشاهد گرفتن بنگاهی ادعا کرد که مابه شما تو ضیح داده بودیم وشماهم اطلاع داشتین و شاهدش هم تایید کرد ودادگاه بدوی رای به نفع او داد
ولی یک مکالمه تلفنی ضبط شده از خودم و فروشنده ملک دارم که میگوید من خودم هم از اینکه ملک در طرح شهرداری هست خبر نداشته ام و
یک بند هم در زیر قرارداد نوشته شده که کشف هرگونه فساد ناشی از تصرف به عهده فروشنده است
آیا با اتکا به ای دو مورد من میتوانم درخواست تجدید نظر بدهم و نتیجه مثبت بگیرم؟

ببخشید طولانی شد لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

سلام بله امکان پذیر هست ولی حتما نگارش لایحه تجدید نظر خواهی را بدهید یک وکیل متخصص تنظیم نماید موفق باشید